”Jos jotain saisin toivoa jokaiselle ihmiselle, olisi se hyvä ystävyyssuhde. Sellainen, joka on jämpti, antaa tilaa ja hengittää itsekseen, kestää ja joustaa suuntaan jos toiseen. Sellainen, joka pysyy tiukassakin paikassa ja sellainen, jonka arvoa ei tarvitse koskaan kyseenalaistaa.

Parhaimmillaan myös vyö on sellainen. Nämä italiassa käsinvalmistetut vyömme, ovat minun kädenojennus sinulle- vyö, joka on parhaimmillaan kuin paras ystävä”.

Eve, 34

Yrittäjä, founder

 

 

 

BassaCollina on siis kaikessa lyhykäisyydessään suomalainen brändi, joka tuottaa Italiassa valmistettuja käsintehtyjä vöitä. Yrityksen juuret juontaa 80-luvulle, jolloin vanhempani solmivat ensimmäiset kontaktit Italian tehtaisiin. Käytän edelleen samoja tehtaita vöidemme valmistukseen.

Minulle on ollut aina tärkeää tuotteen laatu sekä paikannettavuus. Se, mistä tuote on tullut, mikä sen alkuperä on, miksi ja miten se on tehty. Olen aina ollut kiinnostunut myös siitä, kuka tuotteen on valmistanut. Näiden periaatteiden ympärille olen rakentanut tuotenimen, joka vaalii käsityön merkitystä, laatua, traditioita sekä innovatiivisuutta.