Palautusoikeus

www.bassacollina.com -verkkokaupasta ostettavia tuotteita koskee lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. 14 vuorokauden palautusoikeus käynnistyy siitä, kun asiakas vastaanottaa tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Asiakkaan on tutustuttava näihin palautusehtoihin ennen palautusta ja toimittava niiden mukaisesti.

Tuotteen palauttaminen/kaupan peruminen asiakkaan osalta

Kuluttajansuojalain mukaisesti etämyynnin tilaus on mahdollista peruuttaa ja palauttaa 14 vuorokauden sisällä. Palautus ja kaupan peruminen on asiakkaalle maksutonta. Palauttamisesta on aina ilmoitettava myyjälle. Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä peruuttamisena. Kuluttajan on palautettava tuotteet viimeistään 14 vuorokauden kuluessa kaupan peruuttamisesta.

Palautusohje

  1. Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme sähköpostilla info@bassacollina.com otsikolla Palautus
  2. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti. Käytä samaa pakkausta, jossa olet vastaanottanut tuotteet ja teippaa pakkaus huolellisesti kiinni.
  3. Liimaa paketin mukana tullut, palautusta varten tarkoitettu osoitekortti alkuperäisen osoitekortin päälle.
  4. Vie paketti saman toimittajan toimipisteeseen, jolla se sinulle lähetettiin. Yhteistyökumppaneitamme on Posti, Matkahuolto ja DB Schenker.
  5. Hyvitämme tuotteen hinnan takaisin käsiteltyämme palautuksen. Käsittelyaika on 1-5 arkipäivää palautuksen vastaanottamisesta.

Toimitus- ja palautusehtoihin liittyvät kysymykset sähköpostilla info@bassacollina.com

Peruutusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tutustu tarkemmin palautusehtoihimme.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoita aina asiakaspalveluumme sähköpostilla info@bassacollina.com. Lisätietoja löydät palautusehdoistamme.