Palautusoikeus

www.bassacollina.com -verkkokaupasta ostettavia tuotteita koskee lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. 14 vuorokauden palautusoikeus käynnistyy siitä, kun asiakas vastaanottaa tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Asiakkaan on tutustuttava näihin palautusehtoihin ennen palautusta ja toimittava niiden mukaisesti.

Palautuksesta johtuneet kustannukset vähennämme palautettujen tuotteiden hinnasta.

Tuotteen palauttaminen/vaihtaminen

Palauttaminen on helppoa, mikäli tilaamasi tuote ei miellytäkään. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske tilaustyönä tehtyjä tuotteita (mahdolliset valmiiksi lyhennetyt tuotteet).

Virheettömän tuotteen palautuksesta tai vaihtamisesta on aina sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Emme hyväksy ilman palautusilmoitusta tehtyjä asiakaspalautuksia. Halutessasi palauttaa tuotteen, lähetä sähköpostia osoitteella info@bassacollina.com otsikolla Palautus. Palautusilmoituksen lähetettyäsi BassaCollina lähettää ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ohjeet tuotepalautuksen toteuttamisesta. Palautuksesta on sovittava 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. 14 päivää lasketaan siitä ajankohdasta, jolloin tilattu tuote/tuotteet on ollut noudettavissa Postin toimipisteestä tai kun Posti on toimittanut tuotteen/tuotteet asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla kaikin puolin samassa kunnossa kuin ostettaessa: käyttämätön, ehjä, käsittelemätön, puhdas, tuoksuton, pesemätön ja alkuperäispakkauksessaan. Hinta- ja tuotemerkintöjen on oltava alkuperäisillä paikoillaan.

Tarkastamme tuotteiden kunnon ennen maksun palauttamista. Jos tuote ei ole palautusehtojen mukaisessa kunnossa, emme voi hyvittää tuotetta. Tällöin palautuksen voi lunastaa takaisin joko noutamalla sen varastoltamme tai maksamalla postikulut.

 

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, toivomme sinun menettelevän palautusohjeiden mukaisesti ja tekemään kokonaan uuden tilauksen.

 

Palautusohje

  1. Ilmoita palautuksesta asiakaspalveluumme sähköpostilla info@bassacollina.com otsikolla Palautus. Saat vastausviestinä palautuslomakkeen sekä Postin palautustunnuksen.
  2. Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti. Käytä samaa pakkausta, jossa olet vastaanottanut tuotteet ja teippaa pakkaus huolellisesti kiinni. Liitä paketin mukaan saamasi palautuslomake täytettynä.
  3. Kirjoita paketin päälle Postin palautustunnus
  4. Vie paketti Postin toimipisteeseen. Suosittelemme, että säilytät palautuksen yhteydessä saadun kuitin.
  5. Hyvitämme tuotteen hinnan takaisin käsiteltyämme palautuksen. Käsittelyaika on 1-5 arkipäivää palautuksen vastaanottamisesta.

Toimitus- ja palautusehtoihin liittyvät kysymykset sähköpostilla info@bassacollina.com

Peruutusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tutustu tarkemmin palautusehtoihimme.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme 20 euron käsittelykulun. Paketin jälleenlähetyksestä perimme 10 euron maksun. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoita aina asiakaspalveluumme sähköpostilla info@bassacollina.com. Lisätietoja löydät palautusehdoistamme.