Tuotteen materiaali

Teetämme kaikki tuotteemme Italiassa. Kaikki tuotteen osat, sisältäen ruuvit, nahat sekä punoksetovat tehty Italiassa. Olemme tehneet saman tehtaan kanssa yhteistyötä 80- luvulta asti ja hyvä yhteistyömme jatkuu tänä päivänä vahvana sekä luottamuksella. Punos on 100% rayon -nauhaa ja syy, miksi korostamme tätä, on se, että rayonin ansiosta vyöhön ei tule nukkaa eikä se rispaannu käytössä.

Eu-lainsäädäntö rajoittaa nikkelin käyttöä ja markkinoille saattamista ihon kanssa suoraan ja pitkäaikaiseen kosketukseen tarkoitetuissa esineissä (kuten vyöt/niiden soljet). Nikkeli on yleinen kosketusallergian aiheuttaja ja siksi esineistä vapautuvan nikkelin määrälle on asetettu raja-arvo. Rajoitus koskee myös esineitä, joissa on nikkelitön pinnoite. Vapautuvan nikkelin määrä ei saa olla yli 0,5 mg/cm2/viikko esineen tavanomaisen, vähintään kahden vuoden, käyttöajan aikana. Lähde: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

 Käyttämiemme solkien sekä ruuvien nikkelipitoisuuden raja-arvo on täysin EU direktiivin mukainen, eli ne eivät ylitä 0,5 migraatiorajaa. Nämä arvot ovat erittäin tarkkoja sekä valvottuja kaikissa EU maissa valmistetuissa tuotteissa. Mikäli kärsit erittäin herkästä nikkeliallergiasta, titaani on ainut materiaali, jossa nikkeliä ei esiinny lainkaan.