Tuotteiden lyhennys

Lyhentäminen on hyvin helppoa, mutta se täytyy tehdä oikein, jotta vyö ei pääse purkautumaan. Voit käyttää lyhentämisessä apuna ilmastointiteippiä, tavallista niittikonetta, ruuvimeisseliä sekä leikkaamiseen tarvitset hyvät sakset.

Aloita mittaamalla, kuinka paljon vyöstä pitää leikata.Ruuvaa vyön ruuvi auki ja ota solkiosa kokonaan irti vyöstä. Tämä kannattaa tehdä niin että solki tulee kokonaisena settinä irti kaikkine osineen.

Aseta ilmastointiteippi vyöhön leikattavaan kohtaan kiinni niin, että leikkauskohdan alapuolelle jäänoin sentin verran teippiä. Riittää että teippaat yhden kierroksen teippiä vyön ympäri, tee tämä tiukasti, jotta vyön pää mahtuu takaisin nahkaisen solkipään alle.

Leikkaa vyö nyt teipin päältä niin, että teippiä jää vyöhön noin sentin verran. Laita muutama niitti teippiosaan leikatun vyön päähän, näin varmistat, että teippi pysyy vahvasti vyössä kiinni, eikä punos lähde purkautumaan.

Tarkista, että laitat soljen oikein päin vyöhön takaisin katsomalla hännän nurja puoli. Aseta solki nahkapäineen sekä lenkkeineen takaisin vyöhön.

Aseta ruuvi punoksen läpi niin, että osat osuvat yhteen. Ruuvaa ruuvi tarpeeksi kireälle.

Vóila!