Mitoituksen kokotaulukko

Tähän kuva

Ohjeita ja vinkkejä

Tuotteen säilytys

Suosituksemme on pitää vöitä aina roikkuvassa asennossa esimerkiksi naulakossa, jotta vyö pääsee palautumaan käytön jälkeen. Näin pidät vyön siistinä ja käyttöikäkin pitenee.

Tuotteen peseminen

Vyö on materiaaliltaan kestävää rayon –nauhaa, mutta emme suosittele sen pesemistä. Varsinkin vaaleat sävyt ottavat herkästi väriä itseensä esimerkiksi uusista farkuista, joten olethan huolellinen siinä, että uudet farkkusi ovat pesty kertaalleen ennen kuin käytät vaaleita vöitä niissä.

Tuotteen lyhennys

Video tulossa

Lyhentäminen on hyvin helppoa, mutta se täytyy tehdä oikein, jotta vyö ei pääse purkautumaan. Voit käyttää lyhentämisessä apuna ilmastointiteippiä, tavallista niittikonetta, ruuvimeisseliä sekä leikkaamiseen tarvitset hyvät sakset.

Aloita mittaamalla, kuinka paljon vyöstä pitää leikata.

Ruuvaa vyön ruuvi auki ja ota solkiosa kokonaan irti vyöstä. Tämä kannattaa tehdä niin että solki tulee kokonaisena settinä irti kaikkine osineen.

Aseta ilmastointiteippi vyöhön leikattavaan kohtaan kiinni niin, että leikkauskohdan alapuolelle jää noin sentin verran teippiä. Riittää että teippaat yhden kierroksen teippiä vyön ympäri, tee tämä tiukasti, jotta vyön pää mahtuu takaisin nahkaisen solkipään alle.

Leikkaa vyö nyt teipin päältä niin, että teippiä jää vyöhön noin sentin verran.

Laita muutama niitti teippiosaan leikatun vyön päähän, näin varmistat, että teippi pysyy vahvasti vyössä kiinni, eikä punos lähde purkautumaan.

Tarkista, että laitat soljen oikein päin vyöhön takaisin katsomalla hännän nurja puoli. Aseta solki nahkapäineen sekä lenkkeineen takaisin vyöhön.

Aseta ruuvi punoksen läpi niin, että osat osuvat yhteen. Ruuvaa ruuvi tarpeeksi kireälle.

Vóila!

Tuotteen materiaalit

Teetämme kaikki tuotteemme Italiassa. Kaikki tuotteen osat, sisältäen soljen, ruuvit, nahat sekä punokset ovat tehty Italiassa. Olemme tehneet saman tehtaan kanssa yhteistyötä 80- luvulta asti ja hyvä yhteistyömme jatkuu tänä päivänä vahvana sekä luottamuksella.

Punos on 100% rayon -nauhaa ja syy, miksi korostamme tätä, on se, että rayonin ansiosta vyöhön ei tule nukkaa eikä se rispaannu käytössä.

 

Eu-lainsäädäntö rajoittaa nikkelin käyttöä ja markkinoille saattamista ihon kanssa suoraan ja pitkäaikaiseen kosketukseen tarkoitetuissa esineissä (kuten vyöt/niiden soljet). Nikkeli on yleinen kosketusallergian aiheuttaja ja siksi esineistä vapautuvan nikkelin määrälle on asetettu raja-arvo. Rajoitus koskee myös esineitä, joissa on nikkelitön pinnoite. Vapautuvan nikkelin määrä ei saa olla yli 0,5 mg/cm2/viikko esineen tavanomaisen, vähintään kahden vuoden, käyttöajan aikana. Lähde: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

 Käyttämiemme solkien sekä ruuvien nikkelipitoisuuden raja-arvo on täysin EU direktiivin mukainen, eli ne eivät ylitä 0,5 migraatiorajaa. Nämä arvot ovat erittäin tarkkoja sekä valvottuja kaikissa EU maissa valmistetuissa tuotteissa. Mikäli kärsit erittäin herkästä nikkeliallergiasta, titaani on ainut materiaali, jossa nikkeliä ei esiinny lainkaan.